.

Skuhna Talk is back… ;)

Nova sezona: “Skuhna Talk” –  sredini debatni večeri!

V Skuhni vsako drugo sredo ob 17:30h organiziramo debatne večere, kjer se dotikamo aktualnih družbenih tematik skozi raznolike zorne kote.

Dobimo se na Trubarjevi 56 v Ljubljani, ob 17:30h. Dogodek traja okvirno uro in pol in je brezplačen.

22.11.2017, je tema našega srečanja “ZIMBABVE kaj je bilo in kaj bo?”

V Zimbabveju se v tem trenutku dogajajo odločilne politične poteze. Kakšno je ozadje, povod, razlogi, posledice, nam bo pojasnil Max Zimani, ki se je v Zimbabveju rodil in v Sloveniji ustvaril družino, a s srcem še vedno pripada svoji prvi domovini. Z nami bo govoril o trenutnem dogajanju in nam preko pogovora podal marsikatero zanimivo informacijo o preteklosti te države in predvidevanje o prihodnosti…

29.11.2017, je tema našega srečanja “ZGODBE LJUDI”
Vsaka družba ceni zgodbe. Deljenje zgodb nas med seboj povezuje, spreminja in zbližuje. Ob tem lahko pridemo do spoznanja, da smo si kot ljudje med seboj bolj podobni kot različni, le zgodi se, da nas ločujejo miselne in umetno ustvarjenje ovire. Vendar zgodbe nas združujejo in hkrati so le te tiste, ki vsakega ohranjajo unikatnega. Našim življenjem dajejo smisel.
V sredo, 29. novembra, ob 17:30h, te vabimo, da se nam pridružiš v Skuhni, na Trubarjevi 56 v LJ. Ogledali si bomo nekaj navdihujočih zgodb, delili svoje ter razmišljali in razpravljali o njihovi moči.

PROJEKT SOFINANCIRA JSKD

Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri