.

Skuhna bo nastopala v filmu… ;)

Ne boste verjeli, kaj se nam je zgodilo prvi majevski petek na Odprti kuhni… do naše stojnice so pristopili iz podjetja Falcon in nas prosili, če lahko na naši stojnici posnamejo kader za njihov nov film…waw, nas so zbrali izmed vseh stojnic! …češ da jih je prepričala naša barvitost jedi in verjetno tista pristna in unikatna nota, ki jo nosi naša Skuhna …v soboto pa smo za piko na i na večerji spoznali še celotno ekipo in hm…se veselimo filma in še kakšnega vašega obiska!

Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri