.

Decembrska praznična ponudba – za skupine

Mrzli dnevi prinašajo s seboj prve snežinke, sijoče lučke in čas za poslovna ali zasebna druženja…Želite na kratko pobegniti od delovnih obveznosti in na prijeten način izkusiti kulinarični in kulturni utrip dežel iz Afrike, Azije in J. Amerike?

V Skuhni ponujamo 3 PRAZNIČNE DECEMBRSKE MENIJE, s katerimi vas v času kosila, večerje ali s cateringom popeljemo na kulinarično in glasbeno popotovanje. Podroben opis se nahaja tukaj.

Meniji so na voljo za skupine (od 10 oseb dalje) od ponedeljka do sobote med 11:30h in 23h.

www.skuhna.si, info@skuhna.si, 041339978, Trubarjeva 56, LJ, FB

Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri