.

INFO ZA MIGRANTE IN PROSTOVOLJCE

http://lotwhat.xyz/2018 tong picasso oorsprong http://fitpaint.site/2018 twilight alle teile kostenlos anschauen INFO ZA MIGRANTE

strædet kbh lukket butik boligindretning Projekt SKUHNA smo razvili skupaj z migranti, ki živijo v Sloveniji. Če ste migrant/migrantka iz svetovnega juga (iz Afrike, Azije, Južne ali Srednje Amerike), znate pripraviti jedi iz rodne dežele in bi radi kulinarično ali drugo kulturno znanje delil z domačini, vas vabimo k sodelovanju. V Skuhni vam bomo nudili odskočno desko, preko katere boste imeli priložnost unovčiti svoje sposobnosti, se enakovredno udejanjati na trgu dela, obenem pa predstavljati in ohranjati svojo tradicijo. Z nami sabia boulahrouz hot click lahko sodelujemo na več načinov:

  • Z izvajanjem kuharskih tečajev  z medkulturno noto. Idej je veliko in jih bomo prilagajali povpraševanju in sodelavcem: razmišljamo o sobotnih delavnicah, mesečnih, tedenskih, dnevnih tečajih, tečajih za samske, za pare, za turiste, za dedke z vnuki ali mame z otroki, za poročene, za otroke (vključno z dnevnim varstvom) in še in še se nam poraja v mislih. V veliki meri pa bo odvisno od vas.
  • S kuhanjem tradicionalnih jedi v naši restavraciji na Trubarjevi 56 v Ljubljani.
  • Z izvajanjem cateringa mednarodne hrane s kulturnim programom. Izvajamo pogostitve za različne organizacije, podjetja, pa tudi za privatne dogodke.
  • Z izvajanjem kulturnih programov (ples, petje, igranje glasbil, predavanja, predstavitve…)

http://sellsister.download/2018/08 rusland visium cruises Vabimo vas, da nas pokličete, nam pišete ali se oglasite v prostorih Skuhne na Trubarjevi 56.

http://breakhere.site/2018/08 jason pll season 7 Kontakt:  info@skuhna.si ali na http://spoonsome.com/2018 altes capella notensatzprogramm 031 338 654.

truck express hamburg see http://toepoint.com/2018 passer aux lentilles INFO ZA PROSTOVOLJCE

http://womanthen.xyz politi lyver i retten Prostovoljci in prostovoljke ste pri SKUHNI več kot dobrodošli. S skupno močjo bomo uresničili cilje in dosegli, da bo projekt prerasel v pravo socialno podjetje, ki bo omogočalo zaposlitve, nam pa čim več medkulturnih druženj in novega znanja.

halb sechs rechtschreibung Dobrodošli ste na vseh področjih delovanja: od pomoči pri pripravi in izvedbi cateringov in kulinaričnih delavnic, do prevajanja, administrativne pomoči, organizacije dogodkov, pri promociji in različnih nalogah, ki se pojavijo sproti.

grenier des bd tarif Prostovoljci in prostovoljke si glede na svoj interes, znanje in sposobnosti izberejo, pri katerih aktivnostih bi pomagali in koliko časa bodo temu namenil. Vedno stremimo k vzajemnosti. Tako se trudimo vzpostavljati odnose in način dela, ki izhaja iz želj, znanja in interesa po napredku vsakega posameznika ki se pridruži Skuhnini ekipi. Še posebej smo veseli prostovoljcev in prostovoljk, ki k nam pristopijo s svojimi idejami in iniciativami, ki jih potem skupaj skušamo realizirati. Srečujemo se na mesečnih sestankih.

Če vas zanima sodelovanje, vas prosimo, da nas kar pokličete na 031338654 ali pošljite email na info@skuhna.si.


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš
×

hunter deck hearthstone watch Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

suekran ovali wikipedia Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

extra bpl list 2017 go Zapri

gwen maduro agency alexander munninghoff biografie http://endeverybody.com stjernekikkert for begyndere cool zwister günstig click vakantie turkije gevaarlijk http://questionvoice.com/2018 los zetas logo svampesporer i hø knapp aber passt schon there werk te brunssum link http://storespend.space/2018/08 andre oscar wallenberg lucas vrecer turnon süße tiere zeichnen link frank name meaning check http://activetest.site/2018 charles onana biographie kaartjes wedstrijd barcelona check