.

KULINARIČNA PONUDBA

V Skuhni vas ne čakajo le vsak dan nove, sveže, okusne, in zdrave jedi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, temveč tudi zgodbe, pomeni, zgodovina in kultura, ki se skriva za njimi… Pridite k nam in doživite pristno, avtentično in zdravo kulinariko sveta!

LE V SKUHNI NA KOSILO VSAK DAN KAM DRUGAM!

Vsak dan se na jedilnem listu zvrsti nabor domačih jedi iz druge države Afrike, Azije in Južne Amerike. Dnevno sveže in po tradicionalnih postopkih pripravljene juhe, solate, priloge, omake ali sladice ter pijače, bodo vsak dan znova poskrbele za pravo kulinarično doživetje.

Dobrote iz Indije, Kenije, Gambije, Argentine, Kube, Irana, Maroka, Tunizije, Egipta, Kolumbije, Senegala… so sedaj bližje, kot ste si morda mislili.

DECEMBER V SKUHNI

Oblikovali smo praznične decembrske menije. Na voljo so po naročilu za skupine za različna poslovna in zasebna srečanja. Po predhodnem dogovoru na voljo tudi za posameznike. Našo ponudbo si lahko ogledate na linku decemberska ponudba Skuhne.

V SKUHNI SE PIJE DRUGAČE

Verjamemo, da imajo naša dejanja poseben vpliv. V Skuhni nudimo pijače s pomenom in družbeno odgovornim ozadjem. Obiščite nas in okusite nekaj novega, okusnega, svežega in drugačnega! Eko sokovi, tradicionalni napitki, slovenska lokalna in afriška piva, mednarodna vina, kave z začimbami , čaji, vroča čokolada s koksovim mlekom in še marsikaj!

PETKOVE VEČERJE S 5 HODI IN ZGODBAMI SVETA

Vsak petek od 19h dalje, vas popeljemo širom po svetu s 5 hodnimi meniji, ki jih prepletajo zgodbe ljudi, jedi, kultur. Petkove večerje z zgodbami sveta, so kulturne »poslastice« kjer vas pričakamo s pet hodnimi meniji tradicionalnih jedi, ki jih prepletajo zgodbe sveta. Preko glasbe, plesa, pripovedovanj vam namreč razkrivamo številne tančice, ki se skrivajo v kulturnem ozadju jedi.  V novembru in decembru bomo»leteli« preko glasbenih nastopov in pripovedovanjem zgodb. 13.11.2015 v Zimbabve (pripovedovanje), 20.11.2015 v Tunizijo (s pevskim zborom Sankofa) in 27.11.2015 na Filipine in v Zimbabve in Indijo (z dvema zimbavejskima pevcema). 4.12.2015 bomo vonjali Indijske začimbe ter v živo prisluhnili indijsko – balkanski glasbeni zasedbi Nike Solce. 11.12.2015 bomo okusili jedi Nigerije in prisluhnili kamerunskemu pevcu Danielu Fellinge. 18.12.2015 se bomo razvajali ob Zimbabvejskih jedeh in prisluhnili afriškemu pevskemu zboru Sankofa.

ŠTUDENTSKI BONI

Ja, sedaj ima tudi Skuhna bogat in okusen študentski meni, ki vas popelje vsak dan nekam drugam. Z doplačilom 3,37€ vas razvajamo z zdravimi in okusnimi jedmi. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri, samopostrežne juhe, solatni bar in sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo.

Na voljo je tudi samopostrežni »kotiček pijač«, kjer se nahaja tradicionalni čaj, kava pravične trgovine s Skuhninim pečatom, sirup iz Skuhnine shrambice ali pa brezplačna voda. Na voljo so tudi drobne sladice sveta, na voljo po simbolični ceni. (Cena dodatka: 0,63€)

Jedilniki so objavljeni na “študentski prehrani” spletne strani ŠOU Ljubljana.


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri