.

KULINARIČNA PONUDBA

LE V SKUHNI Z JEDMI “VSAK DAN KAM DRUGAM!”

Vsak dan se na jedilnem listu zvrsti nabor domačih jedi iz druge države Afrike, Azije in Južne Amerike. Potujemo tja, od koder prihaja naš kuhar, ki nas z jedmi popelje v svoje domače kraje. Dnevno sveže in po tradicionalnih postopkih pripravljene raznolike juhe, predjedi, solate, priloge, omake ali sladice ter pijače, bodo vsak dan znova poskrbele za pravo kulinarično doživetje.

Tukaj si lahko ogledate dnevni meni, tedenski razpored držav ter cenovni okvir. (ali na FB)

Katere države se v naši Skuhni “skuhajo” je odvisno od zgodb ljudi, ki jih piše življenje… v tem trenutku ponujamo dobrote iz Indije, Zimbabveja, Nigerije, Tunizije, Maroka, Irana, Iraka, Eritreje, Kameruna. Enkrat tedensko pa ponujamo tudi “Skuhna’s delights”, ki jih sestavljajo jedi kuharjev, ki so v Skuhni pustili svoj kulinarični pečat, vendar jih je življenje popeljalo nekoliko dlje od Trubarjeve 56 (Senegal, Kolumbija, Gambija, Filipini, Argentina, Kuba, Egipt…)

V SKUHNI SE PIJE DRUGAČE

Verjamemo, da imajo naša dejanja poseben vpliv. V Skuhni nudimo pijače s pomenom in družbeno odgovornim ozadjem. Obiščite nas in okusite nekaj novega, okusnega, svežega in drugačnega! Eko sokovi, tradicionalni napitki, slovenska lokalna in afriška piva, mednarodna vina, kave z začimbami , čaji, vroča čokolada s koksovim mlekom in še marsikaj!

PETKOVE VEČERJE S 5 HODI IN ZGODBAMI SVETA

Petkove večerje v Skuhni so pravo malo medkulturno doživetje. Preko glasbe v živo, okusov ter vonjav Afrike, Azije in Južne Amerike, spoznavamo razprostranost našega sveta. Oblikovali smo 5 hodne menije (na voljo vsak petek od 19h dalje), ki bodo tekom večera razvajali vaše barbončice. Ob okvirno 20:30h pa gostujemo raznolike glasbenike iz globalnega juga, ki večer naredijo nekaj posebnega s 15 minutnim nastopom v živo. (celoten meni od 15 do 17 eur ali glavna jed 9eur, dodatni hod 2eur)

ŠTUDENTSKI BONI

Ja, Skuhna nudi bogat, raznolik in okusen študentski meni. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri (izbirate med 4imi omakami in 4imi prilogami iz dnevne ponudbe), samopostrežne juhe, samopostrežni solatni bar in sveže sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo. (3,37eur)

Na voljo so tudi drobne sladice sveta (0,63€) …in seveda Skuhnina sladka akcija…skupina +5 ob kosilu na študentski bon prejme brezplačno drobno sladico. Študentski jedilniki so objavljeni tukaj ali na FB.

 


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri