Skuhna je prostor, kjer se prepletajo raznolike kulture sveta… to bogastvo smo “zavili” v zanimive kulturne programe, katerih del ste lahko tudi vi…

Natančnejši datumski in vsebinski program je na voljo na FB, pod rubriko Events.

BOBNANJE NA DJEMBE

Ob družbi vrhunskega bobnarja iz Burkine Faso spoznavamo ritme zahodnoafriških bobnov djemb! Vabljeni “le enkrat da poizkusite” ali vsak termin in postanite “profi!” Vsak drugi torek od 18h-19h. Vstopnina: 10eur. Datumski program na FB, pod rubriko Events!

RISANJE MANDAL

Skupaj bomo spoznali osnove risanja mandal ter se ob strokovnem vodenju prepustili brezkončnemu ustvarjanju unikatnih mandal… Vsak drugi ponedeljek od 18h-19h. Vstopnina; 5eur

JEZIKOVNI “TANDEM”

Tandem je malo drugačen, neformalen, brezplačen jezikovni tečaj »jezikov sveta« Poteka tako, da kot udeleženec »delite« znanje svojega jezika in lahko pridobite znanje jezikov vseh drugih udeležencev. Razdelimo se po skupinah, po pristopu »kateri jezik si želite naučiti danes» in začnemo z medsebojnim deljenjem znanja Do sedaj smo se učili: tigrinščino, pigin, shono, španščino, italianščino, francoščino, portugalščino, slovenščino…Vsak drugi ponedeljek zvečer ob 18h do 20h …ali kot je »praksa« še malo dlje v obliki prijetnih druženj in klepeta. Brezplačno

SKUHNA TALK

V Skuhni se srečujemo na debatnih večerih. Odpiramo raznolike družbene teme, za katere menimo, da si v našem prostoru zaslužijo dodaten glas, zorni kot in poglobljene informacije… Ob določenih sredah med 18h in 19:30h. Brezplačno.

OTROŠKE DELAVNICE

Na otrokom prijeten način preko plesa, glasbe, kulinarike, ustvarjanja, spoznavamo kulture Afrike, Azije in Južne Amerike  … Ob nedeljah med 17h-18h. Brezplačno.

KULINARIČNE DELAVNICE

Če si želite vihteti kuhalnice, spoznati mednarodne kuharske skrivnosti ter pokukati v kulturna ozadja različnih držav Afrike, Azije in Južne Amerike, vabljeni na naše delavnice! Sledi INDIJSKA delavnica 12.12.2018 ob 18h. 25eur.

PETKOVE VEČERJE Z GLASBO V ŽIVO

Vsak petek od 19h dalje se na meniju znajdejo raznolike dobrote v obliki 5 hodnih menijev. Ob 20:30h pa gostimo glasbenike, ki s 15 minutnim glasbenim nastopom naredijo večer nepozaben in unikaten.

Natančnejši datumski in vsebinski program je na voljo na FB, pod rubriko Events.

Priporočamo rezervacije na: 041339978, 031338654, info@skuhna.si