.

REFERENCE

divider

Gosti restavracije o nas:

»Nekaj posebnega, že ko vstopiš skozi vrata. Hrana noro okusna!«
»Super podjetniška ideja, ki je dobro izvedena…hrana in vzdušje pričarata celotno vzdušje«
»Všeč mi je, da je kuhinja odprta & v istem prostoru kot mize in mi«
»Res mi je všeč atmosfera in osebje. 5!«
»Super ambient, prisrčno in lepo opremljeno, zanimivi okusi«
»Lahko bi prodajali skodelice ker so tako lepe«
»Interior design in prijaznost osebja!«
»Vedno prijazni! Pridemo še enkrat«
»Prijaznost, dekoracije, odprta kuhna, sproščen lokal, SUPER!«
»SUPER! Odlična hrana, prijeten prostor in prijetno vzdušje, prijaznost osebja…umirjeno, prijetno, okusno«
»Prijetno vzdušje, drugačnost, fajn 😉 …zelo prijazno osebje«
»Eden boljših lokalov v Ljubljani. Odlično!«
»Zelo dobro in super postrežba«
»Všeč mi je ideja kako deluje Skuhna…ambient, vonjave, glasba, dobra hrana…«
»Thank you for being unique, different, kind and just great!«
»Zelo prijetno vzdušje, dobra hrana in prijazni natakarji in kuharji«

divider

Naročniki cateringov o nas:

Naši naročniki so Hiša evropske unije, Trancparancy International, Ameriška ambasada, FDV, Združena levica, IOM, Sloga platforma nevladnih organizacij, Ekonomska fakulteta,

Skuhna na 18. Strokovnem srečanju Oracle uporabnikov

Na letošnjem strokovnem srečanju SIOUG 2013 smo želeli udeležencem ponuditi nekaj več, nekaj drugačnega, vsebinsko polnega, okusnega, z noto lepote in glasbe. Odločitev, da je za nas skrbela Skuhna skupaj s sodelavci Baobaba in pevskega zbora je bila pravilna. Udeleženci smo bili pozitivno presenečeni, kajti večer se je prepletal s slastnimi okusi, s prečudovitimi pogledi na ustvarjanje jedi, ki so bile izvirno servirane in obdane s prijetnimi zvoki.

Elizabeta Gruden, IO SIOUG

divider

SCROLL_TEXT
SCROLL_TEXT

Festival Exodos

Skuhna nas je navdušila, vse izpeljano kot se šika, prava paša za oči in brbončice. Naš dogodek, otvoritev Azijskega plesnega fokusa na 18. festivalu Exodos, so več kot popestrili, pripravili so nam izbor jedi, ki so nam vsaj malo odškrtnile zastrte vpoglede v svetovne kuhinje malo drugače. Prijaznost in ustrežljivost, ne le s postrežbo jedi, temveč tudi s kratkimi obrazložitvami, kam kakšno jed umestiti, kako se pripravlja in kdaj se uživa, je še posebna Skuhnina odlika. Bravo vsem in dober tek!

Katja Stušek, festival Exodos

divider

Društvo Humanitas

Okusno in unikatno! Toplo priporočamo.

Barbara Vodopivec, društvo Humanitas

divider

Baobab

Skuhna na zanimiv način popestri naše kulturne dogodke in obiskovalci so nad njo navdušeni. Eksotična hrana in lepa postrežba sta odličen dodatek k naši ponudbi.

Dalanda, ekipa Baobab

divider

Društvo za promocijo žensk v kulturi – Mesto žensk

Festival se je letos odločil za SKUHNO, in sicer iz povsem preprostega razloga: prepričali so nas z izjemnim konceptom in izvedbo, ki plemenito idejo prevaja v prakso. Tako kot samo Društvo za promocijo žensk v kulturi tudi SKUHNA izpostavlja in nagovarja medkulturno, se ne ustavi pri lokalnem in skuša najti način, kako vključevati. Cilji in načela, ki jih zagovarja SKUHNA, zagovarjamo tudi sami, zaradi česar se nam je zdela odločitev od samega pričetka pravilna. Izvedbe dveh kulinaričnih dogodkov, ki so jih sodelujoči v okviru SKUHNE pripravili za letošnjo izvedbo festivala, ni mogoče opisati z besedami. Prijaznost, uslužnost, prilagodljivost, predvsem pa okus in način, s katerim je cela ekipa SKUHNE nastopila v okviru festivala, je navdušila vse, tako slovenske obiskovalke in obiskovalce, partnerje in sodelujoče na festivalu, kot vse tuje udeležence festivala.

Rok Avbar, Društvo za promocijo žensk v kulturi – Mesto žensk

divider

Slovenska Filantropija

Dogodki nas lahko presenetijo – pride več ljudi, karakteristike prostora se spremenijo, zadeva se časovno zavleče … v takih okoliščinah ekipi Skuhne izrekam pohvalo, saj se je na vse navedeno odzvala profesionalno in nam ponudila izkušnjo, ki bi jo lahko opisali kot (na tem mestu si izposojam besede Mladininega Konzuma) “s kruhom pomazano”.

Neja Šmid, Slovenska Filantropija

divider

 Spoštovani Max, Sofija in Denise

Čudovita hrana, prelepa postrežba in vse zelo imenitno! Hvala.

Sodelavke in sodelavci Mladinske knjige založbe

divider

Spoštovana ekipa Skuhne,

prijetna hvala za prijazno postrežbo in odlično hrano na prijeten večer ob polni luni!

Kolegi in kolegice iz katedre za družbene vede

divider

Res lepa hvala za vse – od hrane do hrane do postrežbe je bili perfektno.

divider

Spoštovana ekipa Skuhna,

Odlična poezija okusov, prijazno osebje in prijeten ambient ter občutek domačnosti, so pričarali nepozabni večer.

Ekipa HBC, Danfoss

divider

Spoštovani kuharski fenomeni – SKUHNA, z veseljem smo se udeležili kuharske delavnice maroške kuhinje in okušali ter obujali spomine na gurmanske užitke in razvajanje brbončic ob juhi Harira, Taginu s kuskusom, maroško solatk in piškoti.

Popestrili so nam sobotno popoldne

Udeleženci maroške delavnice 22. 3.

divider

Spoštovani,

Zaposleni v arhivu družboslovnih podatkov smo v večini prvič imeli priložnost poskusiti kenijsko hrano in moramo poudariti, da smo bili pozitivno presenečeni nad okusnostjo. da ne govorimo o odprtosti in prijaznosti osebja, ki še doda svoj delež k pozitivni izkušnji v Skuhni.

Upamo, da bo skuhna s svojo eksotiko in odprtostjo še dolgo razveseljevala gurmane, ki si želijo poskusiti nekaj novega.

Keep up the good work!

divider

Draga Skuhna!

Hrana je odlična! Poskusili smo kenijsko sambuso. Naše novinarsko delo smo tako opravili v čudovitem okolju, pa še kuharji so prijazni!

Ekipa študentov novinarstva

Uršula, Tina 2x, Luka in Matevž

divider

Poskusili smo se v kuhanju –indijska kuhinja.

Smo navdušeni nad okusi, začimbami, hrano in kuharji.

Hvala vam za prelepo izkušnjo in prijeten večer.

Edini problem je da odhajam preveč sita!

Silva

divider

Indijska kuhinja: jammy, jammy, jammy

I’ve got love in my tummy!

It was D’BEST!

Eva

divider

I like the Indian workshop very much. I learned how to prepare some new dishes and I find this really, really nice.

Thank you Skuhna!

divider

Thanks to Om Raj – The Chef for showing us so much new stuff about indian cuisine! The workshop was dope.

David

divider

Delavnica indijske kuhinje je bila super. Naučili smo se pripraviti nekaj odličnih jedi in majhnih skrivnosti velikega kuharskega mojstra. Celo čili sem jedla čeprav ne maram pekoče hrane. Se že veselim naslednjih delavnic, čeprav sem tako sita da komaj hodim.

Lea

divider

Super sredina pojedina! Še na več takih, za tako ceno je vsekakor boljše jesti tu kot pa na bone.

Naja

divider

Super hrana, odlično vzdušje, vrhunska postrežba, pesem okusov, super projekt/koncept – Še pridemo!

Prvič tukaj in ne zadnjič. Kuhinja še ni ‘pokvarjena’ po evropejsko – je še originalni okus. Upam, da tako tudi ostane. Se že veselim naslednje srede.

Neli

divider

Hvala za presežno maroško izkušnjo v Ljubljani. Lepo je videti, da svet prihaja tudi sem.

Do kmalu!

Anžej

divider

Super doživetje! Hvala vam za prijetno vzdušje in odlično hrano ter prijazno osebje.

Bernard, Sašo, Luka

divider

Imela sem nepozaben Baby Shower v objemu družine in prijateljev! Super doživetje, čudoviti ljudje, odlična hrana in pijača ter nepozabni trenutki.

Hvala Skuhna!

Mojca

divider

Dear friends:

My best wishes for your new chapter, really happy that we meet. Good luck with everything, health, wealth and happiness for all of you.

Kind regards

Gustavo

divider Ljubljana, Skuhna 12. 3. 2014

Toplina osebja in okusnost sta me impresionirali. Le tako naprej!

Z lepimi pozdravi,

Aleksander

divider

Veliko sreče pri kulinaričnem bogatenju Trubarjeve ulice!

Meta

divider

15. 5. 2014 Petek

Pohvala odličnemu indijskemu čaju, grozdnem soku in limonadi!! NE dvomimo da je hrana tudi odlična a je do sedaj žal še nismo uspeli poskusiti. Aja pa greeat ambient pa zakon muzika!

divider

Mediji o nas:

Recept Kubanske sladice

Vtisi slavnih slovencev v Skuhni

Skuhna v državnem svetu (start: 1h in 19minut)

Vtisi iz rednega tedenskega dogodka »Skuhna talk!«

Skuhna v reviji ČAROVNIJA OKUSA stran1 stran2

Skuhna v časniku FINANCE

Izjava za RADIO CENTER

Izjava za RADIO SLOVENIA INTERNATIONAL (slovenščina) (angleščina)

Migranti preko kulinarike Slovencem predstavljajo svojo domovino (24ur – 28. 1. 2014);  filmček  

Slovenia-style global cuisine – from Palestinian falafels to Kenyan samosas (RTVS – 7. 12. 2013)

Svetovna kuhinja po slovensko – od palestinskih falaflov do kenijske sambuse (RTVS – 1. 12. 2013)

Okusi daljnih dežel izpod kuhalnic migrantov (Dnevnik – 30. 11. 2013)

Skuhna, svetovna kuhinja po slovensko (LifeStyle – 29. 11. 2013)

V Ljubljani zadišalo po palestinskih falaflih in kenijski sambusi (24ur – 29.11.2013); filmček

Skuhna: treba je spoštovati navade ljudi (Dnevnik – 15. 5. 2013)

Skuhna (Ambientdizajn – 7. 4. 2013)

Skuhna: do srca s hrano (Delo – 7. 4. 2013)

Skuhna te vabi za mizo! (Dnevnik – 4. 4. 2013)

Novi projekt socialnega podjetništva: Skuhna – Svetovna kuhinja po slovensko  (Dnevnik – 25. 3. 2013)

Skuhna, projekt kjer imigrante vključujejo s kuhanjem (Lisa – 20. 12. 2012)

Migranti bodo kuhali s Slovenci (Žurnal24.si – 24. 11. 2012)

Globalni svet na slovenskem krožniku (Delo – 15. 11. 2012)

Ljubezen gre povsod po svetu skozi želodec (Siol – 14. 11. 2012)


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri