RESTAVRACIJA, 

Trubarjeva 56,  Kjer vsak dan z jedmi odpotujemo kam drugam! Ponedeljek Tunizija, torek Bangladeš, sreda Zimbabve, nato Argentina, sledi Iran ter Afganistan in v novem tednu skok še v Maroko ali Kenijo, Nigerijo, Alžirijo, Egipt, Indijo…

 

CATERINGI

Naše cateringe odlikuje svežina v kulinarični ponudbi jedi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, prijazna postrežba, unikatna dekoracija in možnost dodatne ponudbe  kvalitetnih mednarodnih kulturnih programov. Naši cateringi so z mednarodno kulinarično ponudbo popestrili že marsikatero poslovno srečanje, na primer na Gospodarski zbornici Slovenije, Centru za finance, Fakulteti za družbene vede, SIOUG skupini, Trancparency International… Zamislite si poroko s Skuhninim pečatom, kjer vam ljubezenske pesmi poje afriški pevski zborček, v ozadju nežno igra tolkalska zasedba zahodno afriških tolkalistov, ko pa se razvne žur, zabobnajo na bobne in zaplešejo afriške plesalke. Ves prostor pa ljubezensko vzdušje prepletajo vonji mednarodnih začimb…

Po naročilu ponujamo tudi jedi, ki so jih naši kuharji spoznali v Sloveniji. Lahko bi rekli kar “slovenska kuhinja skozi mednarodni pogled” in na vaših krožnikih se znajdejo slovenske jedi, ki so jih naši kuharji spoznali v šoli, partnerju, tašči ali restavracijah…in jim mogoče dodali še ščepec novih skrivnosti.

KULTURNI PROGRAMI

  • Skuhna Talk!Pogovorni večeri skozi perspektivo migrantov (ob četrtkih ob 19h)
  • Petkove večerje z zgodbami svetaKulturne »poslastice« organiziramo vsak petek, kjer vas pričakamo  Skuhnino večerjo s pet hodnimi meniji tradicionalnih jedi, ki jih prepletajo zgodbe sveta. Preko glasbe, plesa, pripovedovanj vam namreč razkrivamo številne tančice, ki se skrivajo v kulturnem ozadju jedi.(vsak petek ob 19h)
  • SkuhnaWOOD,Filmski večeri vrhuncev afriške, azijske, južno ameriške filmske industrije. (vsako 4. soboto ob 19h)
  • Otroške ustvarjalne medkulturne delavniceNa medkulturnih ustvarjalnih delavnicah z otroki spoznavamo svet in širimo obzorja(vsako 3. soboto od 11:00h-12:30h)

NAJEM  PROSTORA

  • Možnost najema kuharskega “otočka” za izvedbo kulinaričnih delavnic. Možnost najema kuhinje za pripravo jedi za prijatelje ali iz poslovnih razlogov.
  • Možnost najema spodnjega ali zgornjega prostora vsak dan dopoldan za različne seminarje, srečanja, predavanja, predstavitve. Nudimo tudi pogostitve, v obliki prigrizkov, kosil, večerij…

ZA OTROKE 

  • Medkulturne ustvarjalne delavnice vsako 3. soboto v mesecu od 10:30h-12h.
  • Otroški rojstni dnevi “preko glasbe in plesa ter kulinarike po Afriki”
  • Vsak dan se na meniju najdejo avtentične dobrote, ki so všečne tudi otrokom

SKUHNA TO GO… Jedi iz naše ponudbe lahko vzamete tudi s seboj.

SKUHNA TO YOU…Jedi iz naše ponudbe vam pripeljemo tudi na delovno mesto, k prijateljem ali pa na dom (predhodne rezervacije, večje skupine)