.

POROKE

Načrtujete manjšo poroko v družinskem krogu, za katero si želite, da bi bila nekaj posebnega, nepozabnega, estetskega izgleda in da bo ostala vam in vašim bližnjim v nepozabnem spominu? Želite si nekaj manjšega a vseeno izpopolnjenega?

V Skuhni smo oblikovali poseben poročni meni, ki združuje jedi zaljubljenih povsod po svetu. Na praznično pogrnjenih mizah vas bomo kulinarično razvajali z okusnimi jedmi, ki jih bodo spremljale številne ljubezenske pripovedi in pomeni. (za tovrstna naročila nas prosimo predhodno obvestite na info@skuhna.si ali 031338654)

Za posebno presenečenje, popestritev ali pa romantično vzdušje lahko poskrbimo tudi s kulturnim programom. Nabor ljubezenskih pesmi vam lahko zapoje afriški pevski zbor Sankofa ali pa v ozadju igra na tradicionalna zahodnoafriška glasbila Daniel Felinge iz Kameruna ali Malala Tina Rakotorahalahy Kovač, malgaških korenin. Za vas in z vami lahko zapojeta družinske in ljubezenske pesmi oče in hči zimbabvejskih korenin Max in Ana Nyasha Zimani…

Za večje poroke pa smo na voljo v tudi v obliki cateringa, pa naj bo to na domačem vrtu, travniku prvega zmenka ali pa ljubljanskem gradu.


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri