.

RESTAVRACIJA

V Skuhni vas ne čakajo le vsak dan nove, sveže, okusne, in zdrave jedi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, temveč tudi zgodbe, pomeni, zgodovina in kultura, ki se skriva za njimi… Pridite k nam in doživite pristno, avtentično in zdravo kulinariko sveta!

LE V SKUHNI NA KOSILO VSAK DAN KAM DRUGAM!

Vsak dan se na jedilnem listu zvrsti nabor domačih jedi iz druge države Afrike, Azije in Južne Amerike. Dnevno sveže in po tradicionalnih postopkih pripravljene juhe, solate, priloge, omake ali sladice ter pijače, bodo vsak dan znova poskrbele za pravo kulinarično doživetje.

Glavne jedi (vegetarianske, mesne, ribje, veganske) od 5eur dalje, celotni meniji od 10eur dalje. Današnji meni pa je na voljo na gumbku “današnji meni” tukaj!

Dobrote iz Indije, Zimbabveja, Bangladeša, Alžirije, Gambije, Argentine,  Irana, Maroka, Tunizije … so sedaj bližje, kot ste si morda mislili.

V SKUHNI SE PIJE DRUGAČE

Verjamemo, da imajo naša dejanja poseben vpliv. V Skuhni nudimo pijače s pomenom in družbeno odgovornim ozadjem. Obiščite nas in okusite nekaj novega, okusnega, svežega in drugačnega! Eko sokovi, tradicionalni napitki, slovenska lokalna in afriška piva, mednarodna vina, kave z začimbami , čaji, vroča čokolada s koksovim mlekom in še marsikaj!

PETKOVE VEČERJE S 5 HODI IN ZGODBAMI SVETA

Vsak petek od 19h dalje, vas popeljemo širom po svetu s 5 hodnimi meniji, ki jih prepletajo zgodbe ljudi, jedi, kultur. »Leteli« bomo v Zimbabve, Nigerijo, Tunizijo ter Indijo, Bangladeš ali Argentino… in pobližje spoznali še kakšen delček našega kulturno bogatega in raznolikega sveta.

MENIJI ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

Oblikovali smo tudi posebne “razširjene” različice dnevnih menijev, ki zajemajo še predjed ter še bogatejši nabor glavnih jedi, solat in sladic. Ta oblika menija je na voljo po predhodnem dogovoru. Priporočamo za pogostitve zaključenih družb. (031338654)

ŠTUDENTSKI BONI

Ja, sedaj ima tudi Skuhna bogat in okusen študentski meni, ki vas popelje vsak dan nekam drugam. Z doplačilom 3,37€ vas razvajamo z zdravimi in okusnimi jedmi. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri, samopostrežne juhe, solatni bar in sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo.

Na voljo je tudi samopostrežni »kotiček pijač«, kjer se nahaja tradicionalni čaj, kava pravične trgovine s Skuhninim pečatom, sirup iz Skuhnine shrambice ali pa brezplačna voda.

(Cena napitka ali drobne sladice: 0,63€)

TAKE AWAY! …če imate časovno stisko, a željo da bi si potešili lakoto s Skuhninimi dobrotami, le potrkajte na naša vrata in v hipu vam “spakiramo” okusne jedi za s seboj!

POMLADNO – POLETNI DELOVNI ČAS

Ponedeljek do srede 11:30h-18h

Četrtek 11:30 – 22h

Petek: 11:30h – 23h

Sobota, nedelje in prazniki zaprto

Od septembra 2017 dalje, bomo ponovni odprti tudi ob sobotah od 12h – 22h.

Za skupine lahko po predhodnem naročilu prilagodimo obratovalni čas)

Trubarjeva 56, Ljubljana

041339978, info@skuhna.si


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri