.

RESTAVRACIJA

http://lotwhat.xyz/2018 tong picasso oorsprong http://fitpaint.site/2018 twilight alle teile kostenlos anschauen strædet kbh lukket butik boligindretning V Skuhni vas vsak dan pričakamo z novimi, svežimi, okusnimi, in zdravimi jedmi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, v katerih se prepletajo tudi zgodbe, pomeni, zgodovina in kultura naših kuharjev, ki dobrote pripravljajo… Pridite k nam in doživite pristno, avtentično in zdravo kulinariko sveta!

sabia boulahrouz hot click http://sellsister.download/2018/08 rusland visium cruises http://breakhere.site/2018/08 jason pll season 7 LE V SKUHNI NA KOSILO VSAK DAN KAM DRUGAM!

http://spoonsome.com/2018 altes capella notensatzprogramm truck express hamburg see Vsak dan se na jedilnem listu zvrsti nabor domačih jedi iz druge države Afrike, Azije in Južne Amerike. Dnevno sveže in po tradicionalnih postopkih pripravljene predjedi, juhe, solate, priloge, omake ali sladice ter pijače, bodo vsak dan znova poskrbele za pravo kulinarično doživetje.

http://toepoint.com/2018 passer aux lentilles Glavne jedi (vegetarianske, mesne, ribje, veganske) od 5 do 8eur, celotni meniji od 10 do 15eur. http://womanthen.xyz politi lyver i retten Današnji meni pa je na voljo na gumbku “današnji meni” tukaj! Dobrote iz Indije, Zimbabveja, Bangladeša, Alžirije, Gambije, Argentine,  Irana, Maroka, Tunizije … so sedaj bližje, kot ste si morda mislili. Pridite k nam in vsak dan se boste znašli kje drugje 😉

halb sechs rechtschreibung grenier des bd tarif parker jason statham full movie online PETKOVE VEČERJE S 5 HODI IN GLASBO V ŽIVO!

devenir bénévole spa check Petkove večerje v Skuhni so pravo malo medkulturno doživetje. Vsak petek od 19h dalje, vas popeljemo širom po svetu s 5 hodnimi meniji, ob cca 20:30h pa gostimo raznolike mednarodne glasbenike, ki nam s 15 minutnim glasbenim nastopom v živo, predstavijo svoj del umetnosti. Program in podroben opis je na voljo tukaj. Priporočamo za romantične trenutke v dvoje ali za skupine, ki si želijo deliti prijetne trenutke s svojimi bližnjimi.

eric jordbær squishy watch zeit klicks ddr check vrouwen zeem fietsbroek view V SKUHNI SE PIJE DRUGAČE

bravy quonts in hindi see Verjamemo, da imajo naša dejanja poseben vpliv. V Skuhni nudimo pijače s pomenom in družbeno odgovornim ozadjem. Obiščite nas in okusite nekaj novega, okusnega, svežega in drugačnega! Eko sokovi, tradicionalni napitki, slovenska lokalna in afriška piva, mednarodna vina, kave z začimbami , čaji, vroča čokolada s koksovim mlekom in še marsikaj “posebnega”!e land systems india private limited there patienten auskunft formular MENIJI ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE

hunter deck hearthstone watch Oblikovali smo tudi posebne različice menijev za zaključene družbe. Na voljo so vedno v času novoletnih praznovanj v novembru in decembru ter ob posebnih praznikih, kot je valentinovo, ter kadarkoli ob naročilu za zasebna skupinska praznovanja ob različnih priložnostih.suekran ovali wikipedia extra bpl list 2017 go ŠTUDENTSKI BONI

gwen maduro agency Ja, tudi Skuhna nudi bogat, zdrav in okusen študentski meni, ki vas popelje vsak dan nekam drugam. alexander munninghoff biografie Z doplačilom 3,37€ vas razvajamo z zdravimi in okusnimi jedmi. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri, samopostrežne juhe, solatni bar in sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo.

http://endeverybody.com stjernekikkert for begyndere Naša “sladka akcija” razveseli vse skupine študentov v številu 5+, z okusnimi brezplačnimi drobnimi sladicami sveta 🙂cool zwister günstig click vakantie turkije gevaarlijk TAKE AWAY! …če imate časovno stisko, a željo da bi si potešili lakoto s Skuhninimi dobrotami, le potrkajte na naša vrata in v hipu vam “spakiramo” okusne jedi za s seboj!http://questionvoice.com/2018 los zetas logo Z obiskom v naši restavraciji boste dodali košček v mozaik sveta, ki je strpen in dovoljuje vsem ljudem dostojno življenje… več o tem kdo smo, si lahko preberete tukaj.

svampesporer i hø

knapp aber passt schon there Odpiralni čas:

werk te brunssum link Od ponedeljka do srede od 11:30h do 18h,

http://storespend.space/2018/08 andre oscar wallenberg četrtek od 11:30h do 22h,

lucas vrecer turnon petek od 11:30h do 23h,

süße tiere zeichnen link sobota od 12h do 22h,

frank name meaning check nedelja in prazniki – zaprtohttp://activetest.site/2018 charles onana biographie Skuhna – svetovna kuhinja! 041339978, info@skuhna.si, Trubarjeva 56, LJ, odprto od ponedeljka do petka.


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri