Skuhni vas vsak dan pričakamo z novimi, svežimi, okusnimi, in zdravimi jedmi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, v katerih se prepletajo tudi zgodbe, pomeni, zgodovina in kultura naših kuharjev, ki dobrote pripravljajo… Pridite k nam in doživite pristno, avtentično in zdravo kulinariko sveta!

LE V SKUHNI NA KOSILO VSAK DAN KAM DRUGAM!

Vsak dan se na jedilnem listu zvrsti nabor domačih jedi iz druge države Afrike, Azije in Južne Amerike. Dnevno sveže in po tradicionalnih postopkih pripravljene predjedi, juhe, solate, priloge, omake ali sladice ter pijače, bodo vsak dan znova poskrbele za pravo kulinarično doživetje.

Glavne jedi (vegetarianske, mesne, ribje, veganske) od 5,5 do 8eur, celotni meniji od 10 do 15eur. Današnji meni pa je na voljo na gumbku “današnji meni” tukaj! Dobrote iz Indije, Zimbabveja, Bangladeša, Alžirije, Gambije, Argentine,  Irana, Maroka, Tunizije … so sedaj bližje, kot ste si morda mislili. Pridite k nam in vsak dan se boste znašli kje drugje 😉

VEČERJA S 5 HODI IN GLASBO V ŽIVO!

Petkove večerje v Skuhni so pravo malo medkulturno doživetje. Vsak petek od 19h dalje, vas popeljemo širom po svetu s 5 hodnimi meniji, ob cca 20:30h pa gostimo raznolike mednarodne glasbenike, ki nam s 15 minutnim glasbenim nastopom v živo, predstavijo svoj del umetnosti. Program in podroben opis je na voljo tukaj. Priporočamo za romantične trenutke v dvoje ali za skupine, ki si želijo deliti prijetne trenutke s svojimi bližnjimi.

MENIJI ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE
Oblikovali smo tudi posebne različice menijev za zaključene družbe. Na voljo so vedno v času novoletnih praznovanj v novembru in decembru ter ob posebnih praznikih, kot je valentinovo, ter kadarkoli ob naročilu za zasebna skupinska praznovanja ob različnih priložnostih.

ŠTUDENTSKI BONI
Ja, tudi Skuhna nudi bogat, zdrav in okusen študentski meni, ki vas popelje vsak dan nekam drugam. Z doplačilom 3,37€ vas razvajamo z zdravimi in okusnimi jedmi. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri, samopostrežne juhe, solatni bar in sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo.
Naša “sladka akcija” razveseli vse skupine študentov v številu 5+, z okusnimi brezplačnimi drobnimi sladicami sveta 🙂

TAKE AWAY! …če imate časovno stisko, a željo da bi si potešili lakoto s Skuhninimi dobrotami, le potrkajte na naša vrata in v hipu vam “spakiramo” okusne jedi za s seboj!

Z obiskom v naši restavraciji boste dodali košček v mozaik sveta, ki je strpen in dovoljuje vsem ljudem dostojno življenje… več o tem kdo smo, si lahko preberete tukaj.