V Skuhni ponujamo domačo in avtentično kulinariko iz Afrike, Azije in Južne Amerike. V naši restavraciji na Trubarjevi 56 vas dnevno razvajamo z okusnimi, svežimi in zdravimi jedmi raznolikih kultur.

LE V SKUHNI NA KOSILO VSAK DAN KAM DRUGAM! Naši kuharji prihajajo iz različnih držav globalnega juga… kam pa nas vodi kulinarična pot, je odvisno od kod prihaja “kuhar dneva”. Dobrote iz Indije, Zimbabveja, Bangladeša, Alžirije, Gambije, Argentine,  Irana, Maroka, Tunizije, Nigerije, Eritreje … so sedaj bližje, kot ste si morda mislili.

Vsak dan nudimo različne juhe, predjedi, glavne jedi (veganske, mesne, ribje omake in priloge), solatni bar, sladice ter pijače. Današnji meni ter tedenski razpored pa je na voljo na gumbku “današnji meni” tukaj ali na FB!

V SKUHNO VABLJENI TUDI ZA VALENTINOVO

PETKOVE VEČERJE S 5 HODI IN GLASBO V ŽIVO!

Petkove večerje v Skuhni so pravo malo medkulturno doživetje. Vsak petek od 19h dalje, vas popeljemo širom po svetu s 5 hodnimi meniji. Ob cca 20:30h pa gostimo raznolike mednarodne glasbenike, ki nam s 15 minutnim glasbenim nastopom v živo, predstavijo svoj del umetnosti. Glasbeni program, meni in podroben opis je na voljo tukaj ter na FB. Priporočamo za romantične trenutke v dvoje ali za skupine, ko si želite s sodelavci ali prijatelji deliti prijetne trenutke. Večer je primeren tudi za družinske trenutke – priporočamo starost otrok +8.

PIJAČE, ki jih nudimo pri nas… so lokalnega porekla ali pa iz Afrike, Azije in Južne Amerike. Piva, vina, kave pravične trgovine, brezalkoholne pijače, likerji… več pa na FB.

ŠTUDENTSKI BONI
Ja, tudi Skuhna nudi bogat, zdrav in okusen študentski meni, ki vas popelje vsak dan nekam drugam. Z doplačilom 3,5€ vas razvajamo z zdravimi in okusnimi jedmi. Ponudba vključuje glavno jed po izbiri, samopostrežne juhe, solatni bar in sadje. Vedno poskrbimo tudi za vegansko ponudbo.
Naša “sladka akcija” razveseli vse skupine študentov v številu 5+, z okusnimi brezplačnimi drobnimi sladicami sveta 😉

TAKE AWAY! …če imate časovno stisko, a željo da bi si potešili lakoto s Skuhninimi dobrotami, le potrkajte na naša vrata in v hipu vam “spakiramo” okusne jedi za s seboj!

Z obiskom v naši restavraciji boste dodali košček v mozaik sveta, ki je strpen in dovoljuje vsem ljudem dostojno življenje… več o tem kdo smo, si lahko preberete tukaj.

Trubarjeva 56, Ljubljana, 041338654, info@skuhna.si,

Odpiralni čas: Ponedeljek – četrtek od 11:30h do 17h ter ob petkih od 11:30h do 22h. Sobote, nedelje, prazniki zaprto.