.

ZAKLJUČNE DRUŽBE

Skuhnini kuharski mojstri lahko le za vas oblikujejo tradicionalni nabor jedi po vaši izbiri in okusu. Rojstni dnevi, sestanki ali družabna srečanja so lahko sedaj pravo doživetje. V našem ličnem prostoru vam lahko zagotovimo intimno in domače vzdušje, polno dišečih jedi in ga na vašo željo tudi popestrimo z unikatnim kulturnim programom.

Poleg široke palete tradicionalne hrane svetovnega juga, pripravljene na avtohtone načine, nudimo še veliko več. Bogat nabor kulturnikov, ki sodelujejo z nami, vam omogoča da izbirate med pestrim izborom različnih dogodkov; od predavanja, plesa, petja, do lutkovne predstave za najmlajše…

Ja mi smo tu, da vas razvajamo in da z nami okusite in občutite bogate kulture od vsepovsod. V kolikor pa imate prostor že izbran, a bi želeli, da vam popestrimo ta pomemben dan – hrano izberete vi, pripeljemo jo mi v obliki cateringov!

Za povpraševanje pišite na info@skuhna.si!


Danes gremo v Indijo, Iran, Bangladeš

22. WEB - kosilo

×

Za vašo boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se z uporabo piškotkov strinjate. Podrobnosti hrambe so pojasnjeni v splošnih pogojih. Uporabo piškotkov lahko kadarkoli onemogočite, vendar vam v takem primeru spletna stran ne bo delovala pravilno več info

Podlaga za obvestilo je novi Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati s 15. 1. 2013. Zakon je uvedel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Zapri