Skuhna sedaj ponuja tudi večerje

posted in: Novice | 0

V letošnjem letu smo imeli čast sodelovati s priznanim kuharjem Urošom Štefelinom iz Vile Podvin.

Tako smo našo domačo kulinariko prepletli s sodobnimi kuharskimi tehnikami in oblikovali večerno kulinarično ponudbo, ki pričara nepozabno izkušnjo. Vabljeni ob četrtkih, petkih in sobotah zvečer na Trubarjevo 56.

“Užitek je raziskovati različne kulture s super Skuhninimi sodelavci. Veselje je predajati znanje in spoznavati drugačne poglede na kuharijo. Vesel sem, da lahko skupaj razvijamo jedi in ustvarjamo povsem nove, oplemenitene s tisočerimi kulturami in začimbami.” Uroš Štefelin o sodelovanju s Skuhno.

Ker pa se zavedamo, da je za naš uspeh potrebno oblikovane menije tudi dobro tržiti, smo med februarjem in septembrom 2019 nabirali znanje z Blažem Brancem na področju marketinga (kot drugi učni modul mentorskih shem).

Hvala ministrstvu za gospodarstvo za finančno podporo preko projekta Mentorske sheme.

Več na na www.eu-skladi.si.

Opis operacije: Razvoj podjetja Skuhne na področju kulinarike. Naslov projekta: “Dva koraka naprej”:

Namen operacije: V sklopu razpisa se sofinancira operacije oziroma projekte, ki prispevajo k razvoju in profesionalizaciji socialnih podjetij in sicer prek mentorjev, ki lahko predstavljajo pomemben del podpornega okolja tovrstnih podjetij.

Vir finančne opore: Ministrtsvo za gospodarstvo in razvoj RS

Cilji in rezultati projekta:

V sklopu A so dvigovanje ravni znanja in kompetenc zaposlenih v socialnih podjetjih; večja vključenost zaposlenih v socialnih podjetjih; ohranjanje obstoječih delovnih mest v socialnih podjetjih in odpiranje novih; zagotavljanje trajnostnega delovanja socialnih podjetij; razvoj dejavnosti socialnega podjetništva; zmanjšanje socialne izključenosti. Gre za spodbujanje, mobilizacijo, motivacijo in proaktivno delovanje zaposlenih v socialnih podjetjih. Pri tem je poudarek na zaposlenih iz ranljivih ciljnih skupin. Cilj je prek mentorjev doseči njihovo večjo socialno vključenost in doseganje višje stopnje zaposlenosti.

Leave a Reply