Vabimo vas v našo restavracijo.

Na voljo tudi za skupine ter dostava preko Wolta in Glovo.

 

Od ponedeljka do petka od 11h do 16h vas vsak teden popeljemo kam drugam:

 

Zimbabve: 5.12.2022 do 9.12.2022

Nigerija: 12.12.2022 do 16.12.2022

Indija: 19.12.2022 do 23.12.2022

Tunizija: 26.11.2022 do 30.12.2022

 

 

Z dnevnimi kosili vas “vsak teden popeljemo kam drugam”.

Kje se nahajamo, pa je odvisno od domačih receptov naših kuharjev.

 

 

BANGLADEŠ

PREDJEDI (2,5 €)

Pakora: Zelenjava s skorjico iz čičerikine moke (Indija)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

 

JUHE (2,5)

Vsak dan pripravimo 2 okusni juhi, katere spremlja nota svežine in začimb. Veganske, ribje ali mesne.

 

TOPLE JEDI IZ BANGLADEŠA (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. YELLOW DAL Rumena leča v aromatični omaki z gorčičnimi semeni, semeni kumine, grškim senom, komarčkom, črniko ter sojino omako.
  2. CHICKEN MASALA Piščančja prsa v omaki s curryem, kurkumo, čiliji, koriandrom, kardamomom, cimetom, kumino, jogurtom ter pestom iz ingverja, česna in čebule.
  3. CORMA Cvetača v kremni omaki s široko paleto začimb, kot so briyani masala, kardamom, cimetove palčke, lovorjevi listi ter gee maslo in mleti mandlji.
  4. CURRY Ribji file v curry omaki.

PRILOGE:

  1. Basmati riž z rožno vodo ter drobljenimi listi vrtnic
  2. Ruti, tanek kruhek, pečen v ponvici (vsebuje jogurt)
  3. Krompir z meto

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

INDIJA

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI IZ INDIJE (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. TOFU KADAI Tofu sir v omaki z začimbami (curry listi, črni poper, klinčki, kurkuma, ingver, česen, garam masala) ter večjimi kosi pokuhane paprike, paradižnikov in čebule (nežno pekoče)
  2. DAL Pokuhana črna leča in čičerika v aromatični omaki s pestom iz ingverja in currya ter lovorjevim listom, cimetovimi palčkami, koriandrom, kumino.
  3. BUTTER CHICKEN Maslena omaka s piščančjimi prsi, jogurtom, maslom, garam masalo, kurkumo, kumino, ingverjem
  4. PORK VINDALOO Svinsko meso v omaki iz široke palate začimb (garam masala, kumina, klinčki, črni poper, kardamom, lovorjev list in curry listi, kurkuma) ter rdečim vinom (nežno pekoče)

PRILOGE:

  1. Basmati riž z maslom in limono
  2. Chapati – sveže pečeni kruhek v ponvici
  3. Krompirček iz pečice s svežim ingverjem in česnom

 

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

 

SLADICE (2,9 €):

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

ZIMBABVE

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €i)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI IZ ZIMBABVEJA (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. NYAMA YEHUKU Piščančja prsa v omaki s kikirikijevim maslom, koruzo in jajčevci
  2. MURIWO Pokuhano zelje in listi dolgolistnega brokolija
  3. GOGO Pečena rumena bučka v curry omaki z ingverjem
  4. NYAMA YENGURUVE Svinjska rebrca z ingverjevim pivom in karamelizirano čebulo (nežno pekoče)

PRILOGE:

  1. Sadza – kepica kuhane bele polente in pšeničnega zdroba
  2. Pečeni krompir s papriko in čebulo
  3. Pečeni riž z zelenjavo

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

 

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

DELIGHTS – MALO TU MALO TAM (2)

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €i)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI (6,9 € omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. NAMA SHANU – rezine govejega mesa s korenjem in gobicami, agavinim sirupom, čiliji (nežno pekoče – Nigerija)
  2. SHAGA – sladki krompir, platano banana, bučke, melancani, korenje, popečena okra, pesto iz palmovih oreščkov (Nigerija)
  3. NYAMA YEHUKU – piščančja prsa v omaki s kikirikijevim maslom, koruzo in jajčevci (Zimbabve)
  4. GOGO Pečena rumena bučka v curry omaki z ingverjem (nežno pekoče – Zimbabve)

PRILOGE:

  1. Sadza, kuhana kepica pšeničnega zdroba
  2. Jollof riž s paradižniki in zelenjavo
  3. Krompir iz pečice s čebulo in papriko

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

NIGERIJA

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €i)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI IZ NIGERIJE (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. NAMA SHANU Rezine govejega mesa s korenjem in gobicami, agavinim sirupom, čiliji (nežno pekoče)
  2. CHICKEN COCONUT CURRY Piščančja prsa s kokosovim mlekom in rožmarinom
  3. SHAGA Sladki krompir, bučke, melancani, korenje, popečena okra, pesto iz palmovih oreščkov
  4. SUYA Pečena zelenjava s skorjico iz mletih arašidov + platano banana (nežno pekoče)*

PRILOGE:

  1. Krompir s kokosovo moko
  2. Tuwo: kepica kuhanih ovsenih kosmičev
  3. Riž s paradižniki, grahom in koruzo

 

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

 

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

TUNIZIJA

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1. SFAKSIA Ribji file tilapije na popečenem jajčevcu, polivka iz paprike in kumaric
  2. MUSLI Piščančje kračke, kurkuma, limone, olive in krompir iz pečice (Tunizija – samostojna jed, priloga krompir je že vključena)
  3. SHASHCHUKA Pokuhana drobno rezana zelenjava s paradižniki
  4. LUBJE Stročji fižol, korenje, ras el hanout začimba

PRILOGE:

  1. Basmati riž s celimi začimbami
  2. Sveže pečeni kruhek iz ponvice
  3. Krompir z limono

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

 

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

DELIGHTS – MALO TU MALO TAM

PREDJEDI (2,5 €)

Sambusa: Zavitek z nadevom iz zelene soje (Kenija)

Katchori – žepki iz kruhovega testa in krompirjevim nadevom z začimbami (Indija)

 

JUHE (2,5 €)

Vsak dan pripravimo svežo zelenjavno juho po navdihu kuharja.

 

TOPLE JEDI (6,9€ omaka s prilogo po izbiri)

OMAKE:

  1.  NYAMA YEHUKU: piščančja prsa v omaki s kikirikijevim maslom, koruzo in jajčevci *5 (Zimbabve)
  2. SHASHCHUKA: pokuhana drobno rezana zelenjava s klinčki, nageljnovimi žbicami, koriandrom (Tunizija – rahlo pekoče)
  3. SFAKSYA – marinirana riba vitki som, pečena v ponvici z jajčevci, paprika in kumaro ter ras el hanout mešanico začimb (Tunizija – rahlo pekoče)*4
  4. MURIWO Pokuhano zelje in listi dolgolistnega brokolija (Zimbabve)

PRILOGE:

  1. Kus kus
  2. Riž s curryjem
  3. Krompir iz pečice s čebulo in paprika

SOLATE (2,9 eur)

Sveža sezonska zelenjava + preliv po izbiri (medeni, bučno olje, jogurtov, olivno olje, chili preliv)

SOLATNA SKLEDA (5,9 eur)

Velika solatna skleda, ki je skoraj samostojen obrok

SLADICE (2,9 €):

Cigars – zavitek z nadevom iz oreščkov in rožne vode ter medenim prelivom (Tunizija)

Burfy – masleni piškotki iz čičerikine moke (Indija)

Chia puding – chia semena s kokosovim mlekom in čokolado

Dnevna kosila so na voljo od ponedeljka do petka od 11:30h do 16h.

Trubarjeva cesta 56, 1000 Ljubljana

041 339 978, info@skuhna.si

Gostje o nas…tripadviserfacebookhappycow

V Skuhni se vedno kaj dogaja. Bodite obveščeni, prijavite se na novičke – info@skuhna.si!