Z okusnimi jedmi vas lahko pogostimo tudi takrat, ko to vam in vašim bližnjim najbolj ustreza!

Meni 1: “PO DOMAČE”

PREDJED: Pečena zrela platano banana, avokadov pire, marinirane in pečene argentinske kozice, paradižnikova omakica s čiliji (Nigerija)

(**vege različica zavitki iz jajčevcev z nadevom iz korenja, gob, pora)

*  *  *

JUHA iz rdeče leče s popečeno kroglico iz čičerikine moke in zelenjave (Indija)

*  *  *

TOPLE JEDI IZ DNEVNE PONUDBE (samopostrežno ali postreženo – pripravimo nabor jedi določene “države” po predhodnem dogovoru)

*  *  *

SOLATA: “Coleslaw” drobno rezano korenje, jabolko, zelje ter domača majoneza (Zimbabve)

*  *  *

SLADICA: Kokosova kroglica s čokoladnim prelivom in pistacijami, sladoled z limono, topla omaka iz kuhanih sliv in ingverja (Bangladeš)

*  *  *

CENIK:

3 hodi: 12 EUR (predjed ali juha ali solata + topla jed + sladica)

4 hodi: 16 EUR (predjed + juha ali solata + topla jed + sladica)

5 hodov 19 EUR (predjed + juha + solata + topla jed + sladica)

 

Meni 2: SODOBNI UTRINEK KULINARIKE

JUHA: 

Muškatna buča, ingver, sladki krompir ter pečena kroglica iz bele polente, okra (Zimbabve)

*  *  *

PREDJED:

Pečena zrela platano banana, avokadov pire, marinirane in pečene argentinske kozice, paradižnikova omakica s čiliji

(**vege različica z zavitki iz melancanov s korenjem, gobami in porom) (Nigerija)

*  *  *

TOPLA JED  (mesna)

Krompir iz pečice s piščančjim filejem v pokuhi iz limon in ingverja ter orientalskimi začimbami (Tunizija)

*  *  *

TOPLA JED (vege) 

Popečena cvetača v gee maslu s hrustljavo skorjico iz začimb, omaka iz svežega minta ter jogurta, omaka iz indijskih oreščkov, hrustljavi riževi rezanci (Indija)

 

TOPLA JED (ribja)

Mariniran in pečen ribji file, casava krompirček, omaka iz kokosovega mleka, špinačni listi

*  *  *

SLADICA: Bangladeš

Kokosova kroglica s čokoladnim prelivom in pistacijami, sladoled z limono, topla omaka iz kuhanih sliv in ingverja

*  *  *

CENIK:

3 hodi 16 EUR

4 hodi 20 EUR (juha, predjed, topla jed, sladica)

5 hodov 24 EUR (juha, predjed, 2x topla jed, sladica)

Meni 3: ODPRTA KUHNA V SKUHNI 😉

PREDJED

Sambusa – hrustljavi zavitek z nadevom iz zelene soje ter penastim jogurtom

*  *  *

JUHA

Veganska juha s popečeno pakoro

*  *  *

TOPLE JEDI

Pečena platano banana + popečene rezine govejega mesa + sveža zelenjava + avokadov preliv z jogurtom * (možna vege različica s popečeno zelenjavo)

Piščančja prsa v omaki s kikirikijevim maslom + riž s kokosovim mlekom * (možna vege različica s pokuhano cvetačo v omaki s kikirikijevim maslom)

*  *  *

SLADICA:

Chia puding s kokosovim mlekom in čokoladno kremo

*  *  *

CENIK:

3 hodi 12 EUR

4 hodi 16 EUR (juha, predjed, topla jed, sladica)

5 hodov 19 EUR (juha, predjed, 2x topla jed, sladica)

Trubarjeva cesta 56, 1000 Ljubljana

041 339 978, info@skuhna.si

Gostje o nas…tripadviserfacebookhappycow

V Skuhni se vedno kaj dogaja.

Da boste na tekočem kaj novega lahko doživite v mednarodnem kulturno – kulinaričnem svetu, se lahko prijavite na novičke (pišite na info@skuhna.si).