Rojstni dan za otroke!

Otroška zabava? To bo to!

Čisto na začetku bomo spoznali skrivnosti sveta, ki jih skriva čudežni rdeč kovček. Si ogledali zemljevid in domišljijsko poleteli kamor si želiš, pa naj bo to Nigerija, Zimbabva, Bangladeš ali Indija. Tam bomo prijeli za kuhalnice, valjarje, nožke, dilice in kuharsko ustvarjali. Nič se nam ne bo mudilo domov, prepustili se bomo kuharskemu toku! Ko pa bodo jedi pripravljene, jih bomo skupaj pojedli in spoznali marsikatero kulturno zanimivost dežel sveta.

Delavnice bomo vodili Teja, vzgojiteljica predšolskih otrok ter Sharon, rojena v Nigeriji, Nyasha iz Zimbabveja, Om iz Indije ali Rushi iz Bangladeša, brez katerih bi bila Skuhna le “kuhna”.

Rojstni dan vključuje: kuharsko delavnico, sestavine, ustvarjalni material, kulturni program, pogostitev in tudi torto s svečkami a malo drugače.

Termini: Sobota oz nedelja 10h – 12h ali 15:30h – 17:30h. Ponedeljek, torek, sreda popoldan ali dopoldan po dogovoru.

Cenik:

5 do 10 otrok + slavljenec: 250 eur

11-15otrok + slavljenec: 320 eur

Gostje vabljeni 5 minut, slavljenec pa 10 minut pred začetkom.

LOKACIJA: Trubarjeva 56, Ljubljana, pri vas doma ali po želju tudi kje v naravi 🙂

In starši? Med delavnico vabljeni na sprehod po Ljubljanskih ulicah ali pa v zgornje nadstropje naše Skuhne, kjer se lahko med otroško delavnico naklepetate in v miru popijete kakšno kavico ali uživate ob osvežilnem indijskem lassiju!

info@skuhna.si, 031 338 654