Kjer se prepleta tradicionalna kulinarika s sodobnimi kuharskimi tehnikami.

Večeru pa nepozabno noto doda mednarodna glasba v živo.

Večerja je na voljo od 19h dalje. Glasba med okvirno 20:30h in 20:45h vsak zadnji petek v mesecu.

29.11.2019 gostujemo afriški pevski zbor Sankofa.

Meni:

SKUHNIN MENI:

****

“Dzungu” (Zimbabve – juha)

Muškatna buča, ingver, sladki krompir

Saza – popečena krogla iz bele polente in peteršilja

****

“Plantain” (Nigerija – predjed)

Pečena zrela platano banana

Avokadov pire

Paradižnikova omaka s čiliji in ingverjem (nežno pekoče)

Marinirane argentinske kozice**

(**vege različica z zavitki iz melancanov s korenjem, gobami in porom)

****

Efo“ (Nigerija – topla jed)

Mariniran in pečen ribji file

Casava krompirček

Omaka iz kokosovega mleka

Špinačni listi

****

  “Nyama ye nguruve” (Zimbabve – topla jed)

Riž z grahom

Piščanec s kikirikijevim maslom **

Pokuhani listi svežega zelja

(**vege različica s sojinim mesom in kikirikijevim maslom)

****

“Gobi” (Indija – topla jed)

Popečena cvetača s hrustljavo skorjico iz začimb

Omaka iz svežega minta ter jogurta

Omaka iz indijskih oreščkov

Hrustljavi riževi rezanci

****

“Moa” (Bangladeš – sladica)

Kokosova kroglica s čokolado in pistacijami

Sladoled z limono

Omaka iz kuhanih sliv in ingverjem

Cenik:

3 hodi 15eur (juha, glavna jed, sladica)

3 hodi 20eur (dve topli jedi, sladica)

4 hodi 28eur, 5 hodov 34eur, 6 hodov 42eur (juha, tople jedi, sladica)

Meniji združujejo tradicionalne dobrote Skuhninih kuharjev, ki sta jih v sodobno obliko popeljala Om Raj, Skuhnin šef kuhinje ter Uroš Štefelin iz Vile Podvin.

031338654, info@skuhna.si

Trubarjeva 56, Ljubljana

Rezervacije za zaključene družbe prejemamo tudi izven rednega obratovalnega časa.