Zaradi trenutne situacije nudimo Take away in dostavo!
Kjer se prepleta domača kulinarika Afrike, Azije in Južne Amerike s sodobnimi kuharskimi tehnikami.
Vsak zadnji petek v mesecu v Skuhni nudimo več hodni meni, kjer večerji poseben čar doda glasba v živo.
Pesmi afriškega zbora Sankofa, bodo nekaj minut zvenele v Skuhni s pričetkom ob (okvirno) 20h – večerja je na voljo od 18h do 22h.
25.9.2020, 30.10.2020, 18.12.2020
Priporočamo rezervacijo (info@skuhna.si, 041 339 978)
VEČERNI MENI
* * *
JUHA: Zimbabve
Muškatna buča, ingver, sladki krompir
Sadza – popečena krogla iz bele polente in peteršilja
* * *
PREDJED: Nigerija
Pečena zrela platano banana
Avokadov pire
Paradižnikova omaka s čiliji in ingverjem (nežno pekoče)
Marinirane argentinske kozice**
(**vege različica z zavitki iz melancanov s korenjem, gobami in porom)
* * *
TOPLA JED 1: Nigerija
Mariniran in pečen ribji file
Casava krompirček
Omaka iz kokosovega mleka
Špinačni listi
* * *
TOPLA JED 2: Zimbabve
Riž z grahom
Piščanec s kikirikijevim maslom **
Pokuhani listi svežega zelja
(**vege različica s sojinim mesom in kikirikijevim maslom)
* * *
TOPLA JED 3: Indija
Popečena cvetača v gee maslu s hrustljavo skorjico iz začimb
Omaka iz svežega minta ter jogurta
Omaka iz indijskih oreščkov
Hrustljavi riževi rezanci
* * *
SLADICA: Bangladeš
Kokosova kroglica s čokoladnim prelivom in pistacijami
Sladoled z limono
Topla omaka iz kuhanih sliv in ingverja
Cenik:
3 hodi 15eur (izbirate 2 hoda med juho, predjedjo ter sladico + eno izmed toplih jedi)
4 hodi 20eur (juha + predjed + topla jed + sladica)
3 hodi 20eur (dve topli jedi + sladica)
4 hodi po izbiri 28eur, 5 hodov po izbiri 34eur, 6 hodov 42eur (juha, tople jedi, sladica)
Meniji združujejo tradicionalne dobrote Skuhninih kuharjev, ki sta jih v sodobno obliko popeljala Om Raj, Skuhnin šef kuhinje ter Uroš Štefelin iz Vile Podvin.
Posamezen meni je namenjen eni osebi.
041 339 978, info@skuhna.si
Trubarjeva cesta 56, 1000 Ljubljana
Rezervacije za zaključene družbe prejemamo tudi izven rednega obratovalnega časa.