Kjer se prepleta tradicionalna kulinarika s sodobnimi kuharskimi tehnikami.

Juha “Dal” (Indija)

Rdeča leča, korenje, paradižniki, začimbe

Pakora kroglice iz zelenjave ter čičerike

****

“Plantain” (Nigerija)

Pečena zrela platano banana

Avokadov pire

Paradižnikova omaka s čiliji in ingverjem (nežno pekoče)

Marinirane argentinske kozice

****

“Dzungu” (Zimbabve)

Sveži avokado

Hrustljavo sojino meso

Stročji fižol

Pire muškatne buče

****

 “Nyama ye nguruve” (Zimbabve)

Riž s kikirikijevim maslom

Svinjina z ingverjevim pivom

Pokuhani listi svežega zelja

Sladki krompir

****

“Croaker” (Nigerija)

File ribe ostrižnjak, mariniran

Omaka iz kokosovega mleka

Casava krompirček z rdečim in belim poprom

Sveži špinačni listi

***ali***

“Alo Gobi” (Indija)

Jagenček z ingverjem ter garam masalo

Aromatična cvetača ter kocke krompirja (nežno pekoče)

Omaka iz indijskih oreščkov

***

Sladica “Gulab” (Indija)

Mlečna kroglica v sladkornem sirupu

Kokosovo mleko ter brusnice

Limonino olje

Cenik:

3 hodi 15eur (juha, glavna jed, sladica)

3 hodi 20eur (dve topli jedi, sladica)

4 hodi 28eur, 5 hodov 34eur, 6 hodov 42eur (juha, tople jedi, sladica)

Meniji združujejo tradicionalne dobrote Skuhninih kuharjev, ki sta jih v sodobno obliko popeljala Om Raj, Skuhnin šef kuhinje ter Uroš Štefelin iz Vile Podvin.

031338654, info@skuhna.si

Trubarjeva 56, Ljubljana

Večerje so na voljo ob četrkih, petkih in sobotah od 18h do 22h.