Kjer se prepleta tradicionalna kulinarika s sodobnimi kuharskimi tehnikami.

SKUHNIN MENI

Na voljo vsak petek in soboto od 18h do 22h.

****

“Dzungu” (Zimbabve – juha)

Muškatna buča, ingver, sladki krompir

Sadza – popečena krogla iz bele polente in peteršilja

****

“Plantain” (Nigerija – predjed)

Pečena zrela platano banana

Avokadov pire

Paradižnikova omaka s čiliji in ingverjem (nežno pekoče)

Marinirane argentinske kozice**

(**vege različica z zavitki iz melancanov s korenjem, gobami in porom)

****

Efo“ (Nigerija – topla jed)

Mariniran in pečen ribji file

Casava krompirček

Omaka iz kokosovega mleka

Špinačni listi

****

  “Nyama ye nguruve” (Zimbabve – topla jed)

Riž z grahom

Piščanec s kikirikijevim maslom **

Pokuhani listi svežega zelja

(**vege različica s sojinim mesom in kikirikijevim maslom)

****

“Gobi” (Indija – topla jed)

Popečena cvetača v gee maslu s hrustljavo skorjico iz začimb

Omaka iz svežega minta ter jogurta

Omaka iz indijskih oreščkov

Hrustljavi riževi rezanci

****

“Moa” (Bangladeš – sladica)

Kokosova kroglica s čokolado in pistacijami

Sladoled z limono

Topla omaka iz kuhanih sliv in ingverja

Cenik:

3 hodi 15eur (izbirate 2 hoda med juho, predjedjo ter sladico + eno izmed treh toplih jedi)

4 hodi 20eur (juha + predjed + topla jed + sladica)

3 hodi 20eur (dve topli jedi + sladica)

4 hodi po izbiri 28eur, 5 hodov po izbiri 34eur, 6 hodov 42eur (juha, tople jedi, sladica)

Meniji združujejo tradicionalne dobrote Skuhninih kuharjev, ki sta jih v sodobno obliko popeljala Om Raj, Skuhnin šef kuhinje ter Uroš Štefelin iz Vile Podvin.

VEČERJA Z GLASBO

Vsak zadnji petek v mesecu večerji poseben čar doda glasba v živo.

Pesmi afriškega zbora Sankofa, bodo nekaj minut zvenele v Skuhni s pričetkom ob (okvirno) 20:30h – večerja je na voljo od 18h dalje.

31.1.2019, 29.2.2019, 27.3.2019

Priporočamo rezervacijo (info@skuhna.si, 041339978)

 

031338654, info@skuhna.si

Trubarjeva 56, Ljubljana

Večerje so na voljo ob petkih in sobotah od 18h do 22h.

Rezervacije za zaključene družbe prejemamo tudi izven rednega obratovalnega časa.