Kjer se prepleta domača kulinarika Afrike, Azije in Južne Amerike s sodobnimi kuharskimi tehnikami.

VEČERJA Z GLASBO

Vsak zadnji petek v mesecu v Skuhni nudimo več hodni meni, kjer večerji poseben čar doda glasba v živo.

Pesmi afriškega zbora Sankofa, bodo nekaj minut zvenele v Skuhni s pričetkom ob (okvirno) 20h – večerja je na voljo od 18h do 22h.

26.6.2020, 31.7.2020, 28.8.2020

Priporočamo rezervacijo (info@skuhna.si, 041 339 978)

VEČERNI MENI

*  *  *

JUHA: Zimbabve

Muškatna buča, ingver, sladki krompir

Sadza – popečena krogla iz bele polente in peteršilja

 *  *  *

PREDJED: Nigerija

Pečena zrela platano banana

Avokadov pire

Paradižnikova omaka s čiliji in ingverjem (nežno pekoče)

Marinirane argentinske kozice**

(**vege različica z zavitki iz melancanov s korenjem, gobami in porom)

*  *  *

TOPLA JED 1: Nigerija

Mariniran in pečen ribji file

Casava krompirček

Omaka iz kokosovega mleka

Špinačni listi

 *  *  *

TOPLA JED 2: Zimbabve

Riž z grahom

Piščanec s kikirikijevim maslom **

Pokuhani listi svežega zelja

(**vege različica s sojinim mesom in kikirikijevim maslom)

 *  *  *

TOPLA JED 3: Indija

Popečena cvetača v gee maslu s hrustljavo skorjico iz začimb

Omaka iz svežega minta ter jogurta

Omaka iz indijskih oreščkov

Hrustljavi riževi rezanci

 *  *  *

SLADICA: Bangladeš

Kokosova kroglica s čokoladnim prelivom in pistacijami

Sladoled z limono

Topla omaka iz kuhanih sliv in ingverja

Cenik:

3 hodi 15eur (izbirate 2 hoda med juho, predjedjo ter sladico + eno izmed toplih jedi)

4 hodi 20eur (juha + predjed + topla jed + sladica)

3 hodi 20eur (dve topli jedi + sladica)

4 hodi po izbiri 28eur, 5 hodov po izbiri 34eur, 6 hodov 42eur (juha, tople jedi, sladica)

Meniji združujejo tradicionalne dobrote Skuhninih kuharjev, ki sta jih v sodobno obliko popeljala Om Raj, Skuhnin šef kuhinje ter Uroš Štefelin iz Vile Podvin.

Posamezen meni je namenjen eni osebi.

 

041 339 978, info@skuhna.si

Trubarjeva cesta 56, 1000 Ljubljana

Rezervacije za zaključene družbe prejemamo tudi izven rednega obratovalnega časa.